Cristian Roman este un om al anilor de aur, al perioadei in care muzica a fost scrisa pentru a ramane in istorie.
Astazi, prin gustul sau rafinat si prin interpretarea sa exceptionala, el are puterea sa dea timpul inapoi si sa recreeze acea perioada glorioasa, perioada pe care multi ar dori sa o traiasca si in zilele noastre.

Intotdeauna au existat piese care devenite hituri au invins timpul, ramanand chiar si peste zeci de ani in inimile oamenilor, fiind cantate si azi de artisti din toate colturile lumii. O parte dintre aceste hituri perene, sunt asa-numitele piese Standards, lansate la inceputul anilor ’50 inca atat de apreciate in cele mai selecte locatii, cluburi ori petreceri private, pentru ca ofera audientei un “parfum” aparte, un stil inconfundabil ce intotdeauna va oferi ascultatorului senzatia ca se intoarce in timp, la anii de glorie ai acestui gen muzical ce obliga la o inalta tinuta, oferind in schimb distinctie.

Cristian Roman revine la prima sa dragoste, la Jazz, la genul muzical insuflat cu atata maiestrie de marele Edmond Deda, cel care i-a fost profesor! 
Piese celebre, precum “New York, New York”, “Come Fly With Me, “Sway” sau “For Once In My Life”, le regasim in repertoriul lui Cristian Roman intr-o interpretare personala. 
Cristian Roman on Facebook

Inapoi


Contact

 

Prima Pagina